Kuusamolainen kalanjalostusyritys Kitkan Herkku Ky aloitti toimintansa vuonna 1995. Tuotevalikoimaan kuuluivat tuolloin täyssäilykkeet, marinadit ja pakasteet. Lisäksi yrityksen toimintaan kuului tuorekalan osto, myynti ja välitystoiminta.
Liiketoiminnan laajentuminen
Liiketoimintamme on kasvanut vuosien varrella tasaista vauhtia ja vuoden 2011 alkupuolella halusimme laajentaa toimintaamme. Yrityksemme yhtiömuoto päätettiin muuttaa osakeyhtiöksi ja samalla toimintaan tulivat mukaan uusina osakkaina Koillis-Suomen Lohi Oy, Varisjoen Lohi Oy sekä Arvo Kokkonen Oy Helsingistä. Yhtiön osakkailla on vuosikymmenien kokemus alalta. Uusien järjestelyiden avulla haluamme turvata raaka-aineiden saatavuuden sekä samalla monipuolistaa kalanjalostustoimintaamme.
Uudet tuotantotilat
Vuoden 2011 aikana muutimme uusiin tuotantotiloihin Kuusamon kalataloon. Lähes tuhannen neliön Kalatalossa toimii Kitkan Herkku Oy:n lisäksi ammattikalastajien yhtiö Koillismaan Luonnonkala Oy. Kalastus- ja jalostustoimintaa on pystytty tehostamaan huomattavasti keskittämällä alkutuotanto, jalostus ja myynti yhteen paikkaan. Uusien tilojen täyttäessä korkeimmatkin hygieniavaatimukset saadaan myös tuotteiden laatu pidettyä parhaana mahdollisena.
Valmistamme kalatäyssäilykkeitä, puolisäilykkeitä ja puolivalmisteita, minkä lisäksi tarjoamme tuorekalaa sekä monia muita tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Nykyaikaiset toimitilamme mahdollistavat erittäin monipuolisen tuotevalikoiman. Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppojen lisäksi hotelli-, ravintola- ja cateringalan yritykset unohtamatta tietenkään yksittäisiä kuluttajia.
Kotimainen puhdas järvikala tarjoaa terveellisen ja herkullisen raaka-aineen ruoanlaittoon. Löydä ruokaohjeidemme joukosta uusia ideoita ruoanlaittoon!